Maandag 8 september was het weer zover; de 3e UVON GOLF OPEN en het was wéér een succes!
Ook de weergoden waren ons goed gezind, het was perfect voor dit soort inspanningen.
Het deelnemersveld was klein, dat wel, maar een ieder had een goed humeur, bleek rond de klok van 13.30 uur toen vrijwel alle deelnemers waren gearriveerd op het terras van Golf- & Businessclub De Scherpenbergh.

Na een welkoms woord van de voorzitter, Judith Lohn, werden wij in twee groepen verdeeld. De ene groep ging de 9-holes lopen en de andere groep ging samen met de golfinstructeur naar het ‘oefenveld’ om daar de clinic te volgen.
In deze groep zaten vrouwen die dit al vaker hadden gedaan, maar ook vrouwen die voor de eerste keer aan een golfclinic deelnamen, voor beiden was het zeer leerzaam (golfen is oefenen, oefenen en oefenen werd ons verteld) en natuurlijk ook gezellig, dat hoort er ook een beetje bij.
Eenmaal uitgeoefend gingen wij terug naar het terras waar de ‘profs’, gedoucht en al, zaten te wachten op ons.

Tegen de avond gingen wij aan tafel en al snel ontstonden daar de goede gesprekken onder het genot van het eten wat opgediend werd. De Uvonleden hebben kennis kunnen maken met 2 introducés Erika Buurman van Buurman Makelaardij en Gerdie van den Berg van SB Schuldsanering.

Als afsluiting werd er koffie geserveerd en was het tijd voor de uitreiking van de prijzen. De deelnemers waren benieuwd wie met de eer zou gaan strijken. Toch lichtelijk wedstrijdspanning ervaren?

En de winnaars van de UVON GOLF OPEN 2014 zijn:
9-Holes: Eline Breddels. Zij ging met de grote wisselbeker en een poncho naar huis.
Clinic: Gerdie van den Berg. Zij nam een poncho in ontvangst.

De prijzen en of goodiebags zijn ter beschikking gesteld door de volgende sponsoren:
– Van Setten Mode
– Innearth
– Breddels & Leusveld
– ARKA Media BV
– Wijnkooperij Klosters
-Landheeren Makelaardij
– Manuel Publishing
– Witteveen Verhuizen
– Galvaniseerbedrijf De Vries

Alle sponsoren hartelijk dank!
En wij, de deelnemers, kijken terug op een heerlijke ontspannende sportieve dag wat zeker een jaarlijks terugkerend evenement moet blijven in het programma van UVON Gelderland.

Marijke de Vries.
Galvaniseerbedrijf De Vries