33 afbeeldingen

Dinsdag 23 mei hadden wij een gezamenlijke netwerkbijeenkomst met Uvon IJssel-Vecht bij het Hof van Twello.

Het weer is prachtig en al gauw komen de dames binnen. Voorzien van naamstickers en een bloemenslinger voor de herkenbaarheid heet Uvon Gelderland voorzitter Sanne Oude Nijhuis iedereen en met name Uvon IJssel-Vecht van harte welkom. Na de koffie met een heerlijke plak cake worden de dames verdeeld over 2 groepen. Een groep gaat het blotevoeten pad lopen (2 km), wat bestaat uit o.a. leemkuil, moeras, boomstronken, yogawei , een middeleeuwse tuin, een wijngaard en nog veel meer. De andere groep gaat de tuin in om onder leiding van Laurette Slobbe de  salade voor het avondeten te oogsten.  Door het heerlijke weer zijn beide evenementen geslaagd en wordt er volop met elkaar gesproken.

Bij terugkomst in de kas vertelt gastspreker voedingscoach Loes Aarnink  het e.e.a. over voeding , slechte en gezonde vetten en ze test onze kennis met een vragenspel.

Na de installatie van 3 nieuwe leden bij Uvon Gelderland met een prachtige bos bloemen wordt er een heerlijk , bijzonder buffet opgebouwd. Wij eten een veganistische maaltijd met o.a. een wilde plantensoep,  een vegan wrap met gyros op basis van seitan, de wilde planten oogst en een kokos-bosbessen-limoen bavarois.  Voorzitter Margriet Twisterling van Uvon IJssel-Vecht bedankt ons voor het organiseren van deze gezamenlijke netwerkbijeenkomst die voor iedereen zeer geslaagd, inspirerend  en gezellig was.