3 afbeeldingen

 

Onze maandelijkse bijeenkomst stond op 14 november in het teken van een Open Avond en hebben wij gehouden bij Salon 1813 te Apeldoorn.

 

Het doel van deze Open Avond was belangstellenden te laten kennis maken met UVON Gelderland; te laten zien waar UVON Gelderland voor staat.

 

Grand Café Salon 1813 in Apeldoorn was hiervoor dé aangewezen locatie; Salon 1813 wordt gerund door 2 dames (hoe toepasselijk) Yvonne en Angela, die met veel passie hun prachtige bedrijf exploiteren. Het is de gastvrije ontmoetingsplek van Apeldoorn. De plek voor kunstenaars om hun werk te tonen en voor vrienden om elkaar te ontmoeten.

 

Een aantal van onze leden en vele belangstellenden komen vanaf 19.00 uur binnen lopen. Onze voorzitter, Lilian, opent de avond met een stukje historie en vertelt waar UVON voor staat en wat je als lid kunt verwachten.

Daarna neemt Marly Verhoef (lid van Uvon Gelderland) het woord en deelt in haar presentatie alles over haar bedrijf MV Mediation. Marly Verhoef is NMI-registermediator. Haar deskundigheid in combinatie met haar scherp analytisch vermogen, praktisch inzicht en empathie maakt haar tot een goede gesprekspartner. Op professionele wijze bemiddelt zij onder meer bij echtscheidingen en arbeidsgeschillen.

 

Na de interessante presentatie van Marly krijgen de gasten en de leden de gelegenheid zich voor te stellen en over hun bedrijf te vertellen. Onder het genot van een drankje en overheerlijke hapjes wordt er nog lang met elkaar gepraat. Rond 23 uur komt er een einde aan een leerzame, gezellige en inspirerende avond.