Voor de 1e bijeenkomst in het jaar 2014, waren tevens onze partners uitgenodigd en zo bleek later niet geheel zonder bijbedoelingen.
Onder het genot van een drankje en hapje konden wij ons voorbereiden op onze gast van de avond.
De spreekster van de avond betrof niemand minder dan Saskia Paulissen, met haar uiteenzetting “SEKSEN OP DE WERKVLOER”. Dachten genodigden nog even dat het over SEX op de werkvloer ging, kwamen wij al gauw tot een andere conclusie. Zij zette op een zeer onderhoudende wijze de – naar mijn mening – reusachtige verschillen uiteen, omtrent het Mannelijk en Vrouwelijk brein en de daarbij behorende impulsen die wij zenden en ontvangen. Ik geloof dat ik niet alleen voor mij zelf spreek, wanneer ik zeg dat wij allen (ook de mannen) hier zeker wijzer van zijn geworden. Dat het bij de mannen toch veelal wel om de drift gaat en het bij ons vrouwen om het gevoel, was mij al jaren duidelijk, dit mede gesterkt door de wijze waarop wij zaken met elkaar en buiten dit netwerk doen. Ik wens u allen een succesvol 2014 en vele gezellige bijeenkomsten toe.
Yolanda Degen, Verhuisbedrijf Witteveen B.V. Apeldoorn