Leden UVON

Bedrijfstrainer timemanagement/persoonlijke effectiviteit/communicatie | sr professional organizer | docent communicatie

Alexandra is mede-eigenaar van Reccahairstyling en heeft jarenlange ervaring.

Haar belangrijkste kwaliteiten zijn: persoonlijke aandacht, creativiteit vooral op het gebied van knippen/kleuren maar zeker het creëren van bruidskapsels is een van haar specialiteiten.

Alexandra is een van de mastercoloristen van de Goldwell kleurproducten.

Loyal Partners

Louise Frens Knegtel
Wageningen
0614121481
www.loyalpartners.nl

Loyal Partners zorgt voor persoonlijke en zakelijke groei van ondernemers.

We bieden programma’s met een specifiek doel en concreet resultaat. In strikt persoonlijke sessies wordt met de ondernemer gewerkt aan zijn of haar persoon en bedrijf.

Onze doelgroep bestaat uit ondernemers met een bedrijf dat zijn bestaansrecht heeft bewezen. Redenen om Loyal Partners in te schakelen zijn bijvoorbeeld: het ervaren van een grens aan de groei, de behoefte aan een nieuwe strategie of het willen aannemen van een nieuwe rol in het bedrijf.

We garanderen hulp bij actuele problematiek, nieuwe inzichten of vaardigheden en een opbrengst die altijd minimaal het tienvoudige is van de investering.

Onze missie

Als privé werk raakt, bieden wij hulp. Privé betekent voor ons ingrijpende gebeurtenissen, die horen bij het leven, zoals verlies van gezondheid of afscheid van een dierbare, waardoor de medewerker wordt geraakt. Gebeurtenissen die ertoe leiden dat zorgvuldig opgebouwd evenwicht tussen leven en werken tijdelijk of definitief wordt verstoord. En dan tot gevolg kunnen hebben dat het werk, de organisatie, wordt geraakt. Met individuele coachtrajecten, training en advies op maat helpen wij medewerker en organisatie grip te krijgen op de veranderde omstandigheden en opnieuw evenwicht te vinden. Zo dragen wij bij aan persoonlijk leiderschap, uitvalpreventie, duurzaam herstel en re-integratie. Als privé werk raakt, is aandacht van onze coach altijd helpend.

Onze visie

Psycho-sociale ondersteuning aan medewerkers draagt bij aan welzijn, vitaliteit en leiderschap in de organisatie, en daarin zijn wij de beste.

SB Schuldsanering

Gerdie van den Berg
Epe
0578-621154
www.sbschuldsanering.nl

Als bewindvoerders WSNP worden wij door de rechtbank aangesteld om de schuldsanering van natuurlijke personen te behandelen.

Packtion B.V.

Yannik van Bergeijk
Apeldoorn
055-5344146
www.packtion.com/

Packtion B.V. is een handelsonderneming die haar activiteiten richt op de grafische verpakkingsindustrie. Vanuit onze jarenlange ervaring en expertise adviseren wij bij de aankoop van producten om gestandaardiseerd te kunnen produceren.

Packtion B.V.levert gebruiks- en verbruiksgoederen voor met name de flexodruk zoals kamerrakelafdichtingen, rakelmessen, rasterwalsen, reinigingsmiddelen en tape.

Maar Packtion levert ook investeringsgoederen als drukmachines, drukplaatmontage machines, wasmachines en destillatie apparatuur, inspectie- en verwerkingsmachines, kernsnijders en sleeve opslag systemen.

Groot in Advies

Wieneke Groot
Arnhem
0615270659
www.grootinadvies.nl

Ik kijk, luister, vraag, analyseer en bestudeer.
Zo ontdek ik waar uw organisatie kan verbeteren. Ik maak de verbeterpunten concreet en durf de problemen te benoemen die ik tegenkom. Ik leg ze op tafel en ontleed ze. Samen met u.

Elke organisatie of team heeft een unieke aanpak nodig.
Mijn aanpak hangt dan ook van wat ú nodig heeft en bestaat uit een combinatie van een analyse  advisering, training of teamsessies en zelfs interim management is mogelijk. Ook met intervisie en begeleiding sta ik teams en organisaties bij.

Go Figure

Lilian van der Gugten
Apeldoorn
06 - 38901966
www.go-figure.nl

Go Figure is een administratiekantoor dat de financiële administratie (boekhouding) en belastingaangiften verzorgt voor ondernemers.

Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor de aangifte inkomstenbelasting.

Voor de boekhouding en btw-aangiften werken we met Exact online wat het mogelijk maakt alle administratie digitaal aan te leveren.

Fiscale wetgeving verandert regelmatig. Wij houden je op de hoogte in begrijpelijke taal.

Wil je meer weten? Mail of bel voor een afspraak. De koffie staat klaar aan de Gardenierslaan 3 in Apeldoorn (2e etage).

Esther Spruijt
Apeldoorn


Na vele jaren als (mede-)ondernemer in de fitnessbranche, nu werkzaam als Manager Business Support bij Smart Fit Nederland. Deze snelgroeiende keten maakt furore in de fitnessbranche met haar disruptieve abonnementenstructuur waaronder pay-per-visit, zonder contract en zonder opzegtermijn.
Mijn expertise ligt vooral op het gebied van samenwerking met (lokale) platforms op het gebied van zorg en welzijn om de beweegrichtlijnen meer ‘handen en voeten’ te geven, met name voor ouderen en mensen met een chronische aandoening.
Binnen de kaders van het keurmerk Preventiecentrum ben ik o.a. betrokken geweest bij:
 • Opstart Beweegkuur, Gecombineerde Leefstijl Interventie
 • Onderzoek "Pro Muscle in de Praktijk" door Universiteit Wageningen
 • Commissie kwaliteit van brancheorganisatie NL Actief
 • Regioteam ontwikkeling samenwerking Aangepast Sporten
 • Lokaal sportakkoord van de Gemeente Epe

Uitmuntend Educatief

Mayke Munten
Apeldoorn
06 - 45770235
www.uitmuntend-educatief.nl

Auteurswerk t.b.v. educatieve uitgaven, vertaling EN-NL, educatief advies, dienstverlening voor het onderwijs.

Ontwerpen en schrijven van educatief materiaal, vnl. Engels VO en advies aan scholen/ accountmanagement voor onderwijsondersteunende instanties.

ProjectAtelier119

Judith Lohn
Apeldoorn
06 - 46218289
www.projectatelier119.nl

ProjectAtelier119 - CarrièreStap119

Een adviesbureau gespecialiseerd in:

 • Ontwikkelen/ uitvoeren van methoden voor burger- en carriere;
 • Projectleiding bij duurzaamheidsprojecten;
 • Coaching van personen en teams in veranderingsprocessen.
 • Interim management

Het werkgebied is niet regiogebonden maar door het hele land. Wij werken veel samen met Gemeenten, Provincies en Waterschappen binnen de thema’s energiebesparing in de bestaande bouw, noodwaterberging, herinrichting van beken en kanalen en sport. Ook Zorg en Welzijn is welkom bij ons.

JPR Advocaten

Leonie Ouwersloot-Koster
Deventer
0570 - 614080
www.jpr.nl/

Leonie Ouwersloot werkt als Advocaat bij JPR Advocaten sinds 2009, haar specialisatie is Arbeidsrecht en Privacyrecht.

JPR Advocaten

JPR Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor in Oost Nederland, met twee vestigingen in Doetinchem en Deventer en een bezoeklocatie te Zutphen. Met in totaal ruim 45 enthousiaste medewerkers, waaronder zo’n 30 advocaten, begeleiden we onze zakelijke en particuliere cliënten bij hun juridische uitdagingen. We doen dat op een heel eigen, ondernemende manier: persoonlijk betrokken, praktisch, creatief en oplossingsgericht. Eigenzinnig professioneel, noemen we dat alles bij elkaar.
Onze uiteenlopende specialismen zijn verdeeld over een tiental praktijkgebieden, die we hebben ondergebracht in de zes secties:

 • Ondernemingsrecht
 • Contract- en procesrecht
 • Vastgoed
 • Verzekeringsrecht
 • Arbeidsrecht
 • Privacyrecht
 • IE/ICT-recht
 • Familierecht

 

ASN Pouw Apeldoorn

Autoschade Service Pouw Apeldoorn is een modern schadeherstelbedrijf aan de Laan van de Kreeft 90 op Apeldoorn Noord. In 2010 hebben wij een nieuw pand gebouwd dat qua omvang en inrichting tot de top van Nederland behoort. Op een oppervlakte van 5400 m2 waarvan 2400 m2 bebouwd worden jaarlijks 2000 schades aan personenauto’s en aan bedrijfsauto’s tot 3500 kg hersteld.

Onze klanten komen particulier of worden gestuurd door hun verzekering.  Wij werken voor veel Leasemaatschappijen, een aantal Dealers en diverse Volmachten. Wij beschikken over een aantal leenauto’s die, indien de auto via de verzekering komt, gratis ter beschikking staan.

Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd. Buiten (de-)montage, spuiten en uitdeuken worden de auto’s bij ons ook uitgelijnd, gereset of de airco weer gevuld.  Ook voor ruitvervanging en ruitreparatie, uitdeuken zonder spuiten en caravan of camperreparatie kunt u bij ons terecht. We beschikken over een eigen wasstraat zodat uw auto weer schoon afgeleverd wordt.

U kunt altijd vrijblijvend en zonder afspraak bij ons aankomen om uw schade te laten bekijken en eventueel een afspraak in te plannen.

Sinds 1 november 2017 hebben we een ASN Autoschade Upper  overgenomen in Zwolle met dezelfde activiteiten.

 

Autoschade Service Pouw Apeldoorn
Laan van de Kreeft 90
7324 BX  Apeldoorn
Telefoonnummer: 055-3665922
pouwapeldoorn@asnmail.nl

 

ASN Autoschade Upper
Voltastraat 21
8013 PM  Zwolle
Telefoonnummer: 038-4655450
upperzwolle@asnmail.nl