Beste leden, aspirant(leden) en belangstellenden,

Na een succesvolle bijeenkomst bij Mooi onder 1 Kap in april en met de fantastische adviezen van deze ondernemers nog in ons achterhoofd, hebben wij op 12 mei collega’s zakenvrouwen van Uvon-Noord-brabant en Uvon Zuid-Holland mogen verwelkomen bij restaurant de Heerlijckheyt in Apeldoorn.
Het weer heeft even niet meegespeeld. De regen te enthousiast, waardoor wij helaas de prachtige wandeling met de boswachters en hun bijzondere verhalen hebben moeten aflassen.

Echter zo stoer als wij zijn……..wij hebben ons door het weer niet uit de wedstrijd laten spelen. Met elkaar hebben wij volop kunnen genieten van de leuke kennismaking en netwerkgesprekken die er tijdens de borrel en het diner hebben plaatsgevonden tussen de leden van de 3 Uvon afdelingen.
Al met al toch weer een inspirerende netwerkavond met bij afsluiting van de avond de afspraak deze gezamenlijke Uvon bijeenkomst in ieder geval 1 x per jaar te laten plaatsvinden.

Van harte nodig ik je uit voor de volgende keer en je aan te melden voor de 10e juni. Het bestuur heeft een bijzondere bijeenkomst kunnen organiseren waarbij wij als ondernemende vrouwen in de gelegenheid worden gesteld een exclusieve kijk te nemen…..en uit te oefenen……achter de schermen van een toch wel hele bijzondere onderneming. Vanwege de organisatie en de exclusiviteit om dit voor ons te doen, is aan het bestuur gevraagd de informatie in de agenda zo summier mogelijk te houden.

Graag tot ziens op 10 juni.
Hartelijke groet, Judith Lohn.