UVON Nieuws

06-07-2017

Wat hebben we een geweldig eerste half jaar achter de rug! We hebben weer een aantal geweldige en inspirerende ondernemers als lid mogen verwelkomen. In Utrecht hebben we met elkaar het seizoen feestelijk afgesloten. Het is tijd voor een heerlijke vakantie! Achter de scherm van UVON Gelderland wordt natuurlijk hard gewerkt aan het programma voor de tweede helft van 2017. Wilt je hier niets van missen? Aanmelden kan al vanaf nu. Het bestuur en de leden van UVON Gelderland wensen iedereen een fijne vakantie!

 

20-03-2017

Jawel, onze jaarplanning is rond! Kijk snel op de agenda want we hebben veel prachtige evenementen op stapel dit jaar! Zo gaat UVON aan de slag met een paardencoach, gaan we eten uit de natuur en leren we alles over LinkedIn en nog veel meer. Uvon Gelderland zou graag veel meer ondernemende vrouwen laten kennismaken met ons geweldige netwerk. Interesse? Je bent meer dan welkom en schrijf je in op een van onze evenementen. Geïnteresseerden kunnen 2 x vrijblijvend aansluiten bij een van onze avonden.

 

15-03-2017

Binnen UVON Gelderland heeft een bestuurswissel plaatsgevonden. Oude Voorzitter Judith Lohn, heeft op 13 maart het stokje overgedragen aan de nieuwe voorzitter Sanne Oude Nijhuis. Ook oud bestuursleden Yolanda Degen, Leonie Ouwersloot en Marly Verhoef zijn vervangen. Zij kunnen nu na twee jaar hard werken voor UVON Gelderland ook eens heerlijk genieten van onze avonden, zonder zich zorgen te maken over de organisatie. Lilian van der Gugten, Ingrid Pouw en Mayke Munten hebben samen met Magrieta Vosselman de taken overgenomen.

Namens UVON danken wij het oud bestuur voor de de meer dan geweldige avonden en dagen die jullie hebben neergezet. Jullie zijn inspirerende dames en worden zeker gemist binnen het bestuur!