Partners

mkb

MKB-Nederland

UVON Gelderland is lokaal partner van MKB-Nederland,  de grootste ondernemersorganisatie van Nederland. Het MKB vertegenwoordigt 130 brancheorganisaties en 200 lokale verenigingen, samen goed voor meer dan 150.000 ondernemingen. Dankzij deze grote achterban heeft de lobby van MKB-Nederland veel invloed, zowel lokaal, regionaal, landelijk als in Brussel.

MKB-Nederland organiseert veel informatie- en netwerkbijeenkomsten, zoals de Week van de Ondernemer. Leden van aangesloten brancheorganisaties kunnen veelal gratis of met korting deelnemen.
Meer informatie is te vinden op de website van het MKB.

 

nvr

NVR

Tevens is UVON Gelderland aangesloten bij De Nederlandse Vrouwen Raad (NVR), een koepelorganisatie van en voor vrouwenorganisaties, opgericht in 1898.  Door het grote aantal lidorganisaties heeft de NVR, naar een ruwe schatting, een totaal bereik van ruim een miljoen vrouwen in Nederland.
De Nederlandse Vrouwen Raad stelt zich tot taak op relevante (beleids)terreinen anticiperend, initiërend, agendabepalend en voorwaardenscheppend te zijn. Neem ook eens een kijkje op de website van de NVR.

NVR Nieuwsbrief

Maandelijks verschijnt een nieuwe update van de NVR Nieuwsbrief,  lees hier de allerlaatste nieuwsbrief.
Eerder verschenen nieuwsbrieven van dit jaar:

september
augustus
juli
juni
mei
april

maart
februari
januari