Leden UVON

Alexandra is mede-eigenaar van Reccahairstyling en heeft jarenlange ervaring.

Haar belangrijkste kwaliteiten zijn: persoonlijke aandacht, creativiteit vooral op het gebied van knippen/kleuren maar zeker het creëren van bruidskapsels is een van haar specialiteiten.

Alexandra is een van de mastercoloristen van de Goldwell kleurproducten.

SB Schuldsanering

Gerdie van den Berg
Epe
0578-621154
www.echtadvocatuur.nl

Als bewindvoerders WSNP worden wij door de rechtbank aangesteld om de schuldsanering van natuurlijke personen te behandelen.

Packtion B.V.

Yannik van Bergeijk
Apeldoorn
055-5344146
www.packtion.com/

Packtion B.V. is een handelsonderneming die haar activiteiten richt op de grafische verpakkingsindustrie. Vanuit onze jarenlange ervaring en expertise adviseren wij bij de aankoop van producten om gestandaardiseerd te kunnen produceren.

Packtion B.V.levert gebruiks- en verbruiksgoederen voor met name de flexodruk zoals kamerrakelafdichtingen, rakelmessen, rasterwalsen, reinigingsmiddelen en tape.

Maar Packtion levert ook investeringsgoederen als drukmachines, drukplaatmontage machines, wasmachines en destillatie apparatuur, inspectie- en verwerkingsmachines, kernsnijders en sleeve opslag systemen.

Groot in Advies

Wieneke Groot
Arnhem
0615270659
www.grootinadvies.nl

Ik kijk, luister, vraag, analyseer en bestudeer.
Zo ontdek ik waar uw organisatie kan verbeteren. Ik maak de verbeterpunten concreet en durf de problemen te benoemen die ik tegenkom. Ik leg ze op tafel en ontleed ze. Samen met u.

Elke organisatie of team heeft een unieke aanpak nodig.
Mijn aanpak hangt dan ook van wat ú nodig heeft en bestaat uit een combinatie van een analyse  advisering, training of teamsessies en zelfs interim management is mogelijk. Ook met intervisie en begeleiding sta ik teams en organisaties bij.

Go Figure

Lilian van der Gugten
Apeldoorn
06 - 38901966
www.go-figure.nl

Go Figure maakt cijfers leuk en zorgt dat ze boeiend kunnen worden gepresenteerd. Het is namelijk wel zo prettig als je publiek de informatie die je wil overbrengen begrijpt.
Ben je ondernemer en zoek je iemand die je cijfers (boekhouding) bijhoudt? Of ben je financial en wil je leren hoe je pakkende presentaties houdt?
Go Figure combineert financiële dienstverlening met spreekvaardigheid.
Een unieke combinatie: Go Figure!

Werken vanuit Passie

Anieta Scholten
Apeldoorn
06-10412503
www.werkenvanuitpassie.nl

Anieta is gediplomeerd loopbaancoach en zij wil mensen die niet gelukkig zijn in hun werk, hun baan zijn kwijtgeraakt of gewoon eens wat anders willen helpen om (weer) plezier in werk te krijgen.  Met haar bedrijf werkenvanuitpassie.nl inspireert en helpt Anieta mensen die op een kruispunt van hun loopbaan staan. De ‘passieverhalen’ die op de website staan zijn van mensen die Anieta heeft geïnterviewd. Ze hebben allemaal een nieuwe ‘ draai’ aan hun loopbaan gegeven en het gemeenschappelijke is dat ze allemaal weer blij zijn met wat ze doen.

Vanuit een vergaande interesse in wat mensen in hun werk bezighoudt heeft Anieta een managementboek geschreven:  ‘aan de slag met levensfasenbeleid’ (ofwel ‘de afdelingsfoto’).  Het daarin beschreven model is een soort APK voor teams en zij heeft deze praktische werkwijze al in diverse organisaties ingevoerd. Zij denkt graag mee in organisaties op het gebied van duurzame inzetbaarheid, generaties op de werkvloer en werkgeluk. Ze heeft diverse mogelijkheden om organisaties daarbij te begeleiden.

Fitnesscentrum Epe

Esther Spruijt
Epe
0578 - 621666
www.fitnesscentrumepe.nl

In deze tijd van online netwerken, zou je bijna vergeten dat ”live” contact en samen sporten veel energie geeft. Eén van de sterkste kanten van ons centrum is de gezelligheid en de goede sfeer. Zo zijn er heel wat leden die hier nieuwe vrienden hebben gemaakt of zakelijke contacten hebben opgedaan. Vandaar dat wij zo’n grote groep trouwe leden hebben. Ons team van coaches en instructeurs is daarbij natuurlijk onmisbaar.

Iedere medewerker heeft zijn eigen specialiteit, waardoor onze leden – hoe verschillend ze ook zijn – altijd een lesvorm vinden die ze blijft boeien. Je kunt terecht voor fitness en personal training maar ook voor groepslessen en cursussen. Daar waar nodig schakelen we de fysiotherapeut in of de diëtist. Je vindt bij ons alles op het gebied van leefstijl verbetering en efficiënt bewegen in drie zeer uiteenlopende categorieën:
 • BODY & MIND: inspanning én ontspanning.
 • GEZONDHEID & REVALIDATIE: optimaal trainen, niet te veel, niet te weinig.
 • FITNESS & HIGH IMPACT: lekker intensief sporten.
Wij maken fitness leuker!

Cigo de Witte Haan

Bianca Witte de Haan
Epe

www.wittehaan.nl

eigenaar Cigo de witte haan Epe

Uitmuntend Educatief

Mayke Munten
Apeldoorn
06 - 45770235
www.uitmuntend-educatief.nl

Auteurswerk t.b.v. educatieve uitgaven, vertaling EN-NL, educatief advies, dienstverlening voor het onderwijs.

Ontwerpen en schrijven van educatief materiaal, vnl. Engels VO en advies aan scholen/ accountmanagement voor onderwijsondersteunende instanties.

Van Setten Mode

Marian van Setten
Apeldoorn
055 - 5213904
www.vansettenmode.nl

Unieke merken voor Apeldoornse begrippen waaronder bijvoorbeeld Dolce Vita en Sao Paulo.
Van Setten Mode streeft ernaar een damescollectie in huis te hebben voor de modebewuste vrouw van vandaag en niet onbelangrijk, geschikt voor elke portemonnee. U vindt bij ons voor elke gelegenheid modieuze kleding. Wij sommen hieronder alle merken op die wij op dit moment in onze winkel hebben: Pause Cafe - Venducci - Donna Due - Just White - SaoPaulo - Dolce Vita - Gerry Weber - Gerry Weber Edition - Taifun - Zerres - Rene Freres - Lisa Campione - Tendeza - Blue'El - Undici - Discovering - Siegel - Tony Dress -Wings Byou - Robako Ceintures - Skovhuus - Erfo - Romano Shawls -Cappuccino - Germaine - Gerke

Brasserie Het Nieuwe Jachthuis ligt op de mooiste locatie in het pittoreske dorpje Hoog Soeren. Het ligt midden in het dorp en kijkt uit over een klein dal, door de dorpelingen ‘klein Zwitserland’ genoemd. Het dorp is omsloten door de bossen van de Koninklijke Houtvesterij Het Loo en geniet van de gemeente Apeldoorn de status van beschermd dorpsgezicht, en kreeg daarnaast diezelfde status ook van rijkswege in juni 2012. Vooral in het weekend bezoeken toeristen het in een bosrijke omgeving gelegen dorp. Het dorp Hoog Soeren ligt te midden van de bossen van de zuidelijke Kroondomeinen. De noordelijke Kroondomeinen liggen ten noorden van de Amersfoortseweg. Hierin staan onder andere het Koninklijk Paleis “Het Loo”. Op wandelingen door de uitgestrekte bos- en heidevelden zijn vaak edelherten en wilde zwijnen te zien. ‘s Avonds kan men ook wel vossen of dassen tegenkomen. In de herfst is er op een van de weinige plekken in Nederland nog het “burlen” van herten te horen, als teken dat de bronsttijd is aangebroken.

ProjectAtelier119

Judith Lohn
Apeldoorn
06 - 46218289
www.projectatelier119.nl

ProjectAtelier119 - CarrièreStap119

Een adviesbureau gespecialiseerd in:

 • Ontwikkelen/ uitvoeren van methoden voor burger- en carriere;
 • Projectleiding bij duurzaamheidsprojecten;
 • Coaching van personen en teams in veranderingsprocessen.
 • Interim management

Het werkgebied is niet regiogebonden maar door het hele land. Wij werken veel samen met Gemeenten, Provincies en Waterschappen binnen de thema’s energiebesparing in de bestaande bouw, noodwaterberging, herinrichting van beken en kanalen en sport. Ook Zorg en Welzijn is welkom bij ons.

JPR Advocaten

Leonie Ouwersloot-Koster
Deventer
0570 - 614080
www.jpr.nl/

Leonie Ouwersloot werkt als Advocaat bij JPR Advocaten sinds 2009, haar specialisatie is Arbeidsrecht en Privacyrecht.

JPR Advocaten

JPR Advocaten is een gespecialiseerd advocatenkantoor in Oost Nederland, met twee vestigingen in Doetinchem en Deventer en een bezoeklocatie te Zutphen. Met in totaal ruim 45 enthousiaste medewerkers, waaronder zo’n 30 advocaten, begeleiden we onze zakelijke en particuliere cliënten bij hun juridische uitdagingen. We doen dat op een heel eigen, ondernemende manier: persoonlijk betrokken, praktisch, creatief en oplossingsgericht. Eigenzinnig professioneel, noemen we dat alles bij elkaar.
Onze uiteenlopende specialismen zijn verdeeld over een tiental praktijkgebieden, die we hebben ondergebracht in de zes secties:

 • Ondernemingsrecht
 • Contract- en procesrecht
 • Vastgoed
 • Verzekeringsrecht
 • Arbeidsrecht
 • Privacyrecht
 • IE/ICT-recht
 • Familierecht

 

ASN Pouw Apeldoorn

Autoschade Service Pouw Apeldoorn is een modern schadeherstelbedrijf aan de Laan van de Kreeft 90 op Apeldoorn Noord. In 2010 hebben wij een nieuw pand gebouwd dat qua omvang en inrichting tot de top van Nederland behoort. Op een oppervlakte van 5400 m2 waarvan 2400 m2 bebouwd worden jaarlijks 2000 schades aan personenauto’s en aan bedrijfsauto’s tot 3500 kg hersteld.

Onze klanten komen particulier of worden gestuurd door hun verzekering.  Wij werken voor veel Leasemaatschappijen, een aantal Dealers en diverse Volmachten. Wij beschikken over een aantal leenauto’s die, indien de auto via de verzekering komt, gratis ter beschikking staan.

Alle werkzaamheden worden in eigen beheer uitgevoerd. Buiten (de-)montage, spuiten en uitdeuken worden de auto’s bij ons ook uitgelijnd, gereset of de airco weer gevuld.  Ook voor ruitvervanging en ruitreparatie, uitdeuken zonder spuiten en caravan of camperreparatie kunt u bij ons terecht. We beschikken over een eigen wasstraat zodat uw auto weer schoon afgeleverd wordt.

U kunt altijd vrijblijvend en zonder afspraak bij ons aankomen om uw schade te laten bekijken en eventueel een afspraak in te plannen.

Autoschade Service Pouw Apeldoorn
Laan van de Kreeft 90
7324 BX  Apeldoorn
Telefoonnummer: 055-3665922
pouwapeldoorn@asnmail.nl

 

MV Mediation

Marly Verhoef
Epe
0578 - 620919
www.mvmediation.nl

Waar mensen samenleven of samenwerken kunnen conflicten ontstaan. Deze oplossen lukt soms op eigen kracht. Vaak niet. Procederen is een tijdrovende en kostbare manier om geschillen te beslechten. Bovendien niet altijd de meest bevredigende voor beide partijen. Gelukkig kan het ook anders. Door middel van mediation, bijvoorbeeld.
MV Mediation wordt geleid door Marly Verhoef, NMI-registermediator. Marly Verhoef heeft ruime ervaring op het gebied van de woning- en hypothekenmarkt. Zij is eveneens hypotheekadviseur. Deze expertise wordt als groot voordeel ervaren bij de afwikkeling van financiële zaken. Haar deskundigheid in combinatie met haar scherp analytisch vermogen, praktisch inzicht en empathie maakt haar tot een goede gesprekspartner. Op professionele wijze bemiddelt zij onder meer bij echtscheidingen en arbeidsgeschillen.